dlatego ze do pracy sie śpieszyłem zarabiać na zlot OCFC
znaczy stawiasz wódke?
raczej tak
i nowe opony
Ale będę musiał uważać by polaru nie uszkodzić..
Co do polaru dla mnie pasuje jak "ulał"
tylko dla mojej kochanej małżonki jest trochę za duży a wziąłem dla niej najmniejszy ..,
rozmiarówka była męska ??
Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 83 Skąd: ty mieszkasz ??
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 7:54 pm
A-rek napisał/a:
kwas napisał/a:
Czy mój polarek został już wysłany, bo coś nie może do mnie dotrzeć
a moze tak twoj polarek lezy u mnie co juz nie pamietasz co pisales w Naszych Spotach
Pamiętam, pamiętam ale sumie to nie ustaliliśmy czy się gdzieś spikniemy czy nie, więc uznałem że dostanę swój polar pocztą, a nie przez Ciebie. Mela odpisała mi że został wysłany, ale nie napisała że do Ciebie.
No i ZONK.
To gdzie i kiedy Ci pasuje ??
Tyle głosów padło, że rozmiarówka wypada duża, a moja XL wyszła na styk (mogła być większa). Ale jest spoko. No i logo wypasik.
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:43 pm
Slomka napisał/a:
co z polarami na trojmiasto ??
trzeba zgłosić się do Asi Pszczoły i zapewne przyjechac na polarowt spot
Asia Pszczoła [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 8:44 am
No wlasnie, ja nic nie wiem o tym :? . Myslalam, ze polary przyjda do mnie, ale nic nie ma . Melu, czy polary na trojmiasto poszly do mnie czy do kazdego z osobna?
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 46 Skąd: Piaseczno/Warszawa
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 3:29 pm
polary do trojmiasat pojda w środe jak na razie nie mam listy dla kogo mam wyslac do trojmiasta poza tym walczyłam ze swoim zdrowiem ale zaczynam wracac do zycia....
Muszę z tym moim coś zrobić- albo go podaruję komuś w rodzinie, albo muszę zrobić bezrękawnik, bo wyglądam jakby był po starszym bracie
Ale nie zmienia to faktu, że jakościowo towar pierwsza klasa
Aga J. [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:32 am
mela napisał/a:
jak na razie nie mam listy dla kogo mam wyslac do trojmiasta
przecież w trakcie zamówień tworzyliście listę. Czy to był jakiś pic na wodę fotomontaż, czyli sztuka dla sztuki. Polary ludzie podostawali już pod koniec lutego czyli 3 tygodnie temu, a my jakoś nie możemy ich dostać. Ja rozumiem problemy zdrowotne i wszystko, ale chyba coś jest nie halo. Marcin również należy do grupy pomorskiej i dostał polar (napisał o tym 22 lutego), a Trójmiasto to przepraszam gorsze czy czymś jeszcze musimy sobie zasłużyć??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum