Pomógł: 28 razy Wiek: 35 Dołączył: 04 Lut 2006 Posty: 730 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 10:30 pm
Aga J. napisał/a:
Taaaaaaaaa, fajnie, że Trójmiasto na końcu ... oczywiscie oprócz modka
Trza było się wcześniej ogarnąć i wysłać dokładną listę. Wcześniejsza tabela była robiona w celu zamówienia odpowiednich rozmiarów a nie wysłania polarów do konkretnych osób - przy nickach z forum przynależności do grup i formy odbioru nie było. Zauważcie że wysłanie każdemu osobnej paczki to byłby zarówno "wysokonakładowy" jak i cholernie czasochłonny bezsens. Szanujcie troszkę czas i pracę innych... Tym bardziej że nie robią tego zarobkowo, wkładają w to własny wolny czas, serce a zdarza się że i pieniądze.
P.S. Żeby nie było - własny polar odebrałem dokładnie dzień wcześniej niż Wy dostaliście swoje. Też przez własne niedopatrzenie. I trochę mi głupio... Dzięki Melcia...
Niestety, sami jesteście sobie winni. Mela prosiła każdy z większych regionów o przesłanie od niej listy, kto weźmie na siebie polary i ile ich wysłać. Przecież wysyłanie do każdego z osobna polara jest troszkę mało ekonomiczne. Jak ktoś chciał dostać polarek bezpośrednio do domu wystarczyło wysłać PW do Meli, myślę, że nie byłoby problemu. Czy to poważnie tak ciężko zapytać sie osób ze swojego miasta, kto zamawiał polarka, zrobić listę i przesłać do Meli
Do rozesłania było prawie 150 polarów, wiecie ile jest roboty z samym pakowaniem
PS jeżeli chodzi o listę, która była wcześniej robiona, to była to tylko lista, chętnych. Nie było tam adresów z podanym miastem. Jak niby Mela na podstawie tamtej listy miała przesłać polary
Dziękuję za uwagę
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 2:15 pm
To skoro w tym roku było to takie trudne i niewykonalne to jakim jurcze cudem udało się w ubiegłym roku wysłać polary??? Jakiś cud, a żadna lista nie była robiona. Przecież przy rejestracji każda osoba podaje swoje dane razem z nickiem na forum.
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 46 Skąd: Piaseczno/Warszawa
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 2:41 pm
Aga nie zamierzam sie z Tobą kłócić.
Moim zdaniem nie do końca masz rację ale widze że żadne argumenty do Ciebie nie trafiają
W zeszłym roku było 60 polarów a nie 140 i wymagało to ode mnie trzy razy tyle pracy co teraz. Wyobraź sobie, że moja sytuacja rodzinno- pracowo- czasowa sie zmieniła a ja nie żyję tylko tym co sie dzieje w OCFC.
Zeby było jasne ja jeszcze w domu mam polary ( nie udlalo mi sie wszystkich wysłać ;( ) bo niektórzy Klubowicze to ludzie widmo poszukiwania zaczne niebawem.
Aga Trójmiasto nie jest gorsze jak starasz sie tu sugerować, tylko może ja nie jestem tak dobrze zorganizowana i nie mam tyle czasu żeby spakować w jednym momencie 40 paczek i wywyieźć na poczte jednego dnia, zeby wszyscy mieli tak samo.
Przepraszam ale nikt nie jest doskonały. wyczuwana nutka ironii jest zamierzona
no to w przyszlym roku Aga J. zajmie sie polarami i pokaze nam jak to sie powino robic....
Aga J. [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 8:55 pm
A-rek napisał/a:
no to w przyszlym roku Aga J. zajmie sie polarami i pokaze nam jak to sie powino robic....
zauważ, ze ja nie zajmuje i nie chcę zajmować żadnej funkcji w OCFC. Między innymi dlatego, ze nie pcham się tam, gdzie wiem, ze nie dam rady. A jeśli ktoś zdecydował się zajmować jakąś funkcję to chyba liczy się co się z tym wiąże i że jest to czasochłonne.
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 9:50 pm
Aga J. napisał/a:
zauważ, ze ja nie zajmuje i nie chcę zajmować żadnej funkcji w OCFC.
Dlatego powinniśmy szanować i cenić poświęcany czas tych którzy się poświęcają aby wykonywać pewne funkcje. Gdyby nie oni to żadnych polarów byśmy na oczy nie widzieli. Powinniśmy im prace ułatwiać a nie utrudniać.
Każdy klubowicz dostał polar za "free" - więc nie ma chyba większego znaczenia czy jedni dostali teraz a inni po miesiącu. Każdy powinien się cieszyć że w ogóle go otrzymał.
Podziwiam Melę za to że jeszcze jej się chce (mam nadzieję że jeszcze długo będzie jej się chciało )
zauważ, ze ja nie zajmuje i nie chcę zajmować żadnej funkcji w OCFC
no dobrze, nie zajmuj, ale w takim razie nie krytykuj innych za to co robią dla ciebie...skoro sama się nie podejmiesz wysyłania polarów za rok (jeśli będzie takowa akcja jeszcze raz). Powinnaś się cieszyć, że ktoś to zrobił też i dla ciebie i za ciebie. Zresztą nie ma sensu powtarzać tego co pisali wyżej m.in. Maluch, FajaR ... SŁUSZNIE.
Aga J. napisał/a:
Między innymi dlatego, ze nie pcham się tam, gdzie wiem, ze nie dam rady.
a to już jest bezczelność moim zdaniem. Ktoś chce, by było dobrze to jeszcze zostaje tak niesprawiedliwie obsmarowany. Więcej szacunku dla czyjegoś poświęcenia.
Mela "odwaliła" kawał dobrej roboty za co OGROMNE DZIĘKI to nie jest Jej praca !! pamiętajmy o tym... zresztą zawsze można Jej pomóc, kto jest chętny ? ... no właśnie
Pozdrawiam i mam prośbę : nie kłóćmy się.
Dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum