w weekend postaram sie zorientowac jak wyglada sprawa w firmie, w ktorej rok temu były zamawiane polary. Jak zdecyduje sie na firme to podam link, zebyscie poznali rozmiarówke
co do kolorów to jednak byłabym za tym, zeby wszyscy mieli ten sam kolor..... zastanawiam sie nad szarym, granatowym lub błękitnym (zobacze jak wyglada gama kolorów to bedziemy dyskutowac)
hmm taki granatowy? czemu nie czarny już jest to po co drugi w takim samym kolorze..
oo a może granatowy z napisem w formie odblasku co by świecił w ciemnościach
Hehe,racja Kowal.Ja zamowiłem i nie marudze jaki kolor czy zamek,czy na rzepy.Ciesze sie ze wogole jakies prezenty dostajemy.Dziekuje Wam Kochana Administracjo ze mimo tego pedu zyciowego znajdujecie checi i czas na zadowolenie wiecznie niezadowolonych corsomaniakow
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 11:52 am
a my polarów nie mozemy sobie sami kupić i zlecić to firmie rzepy wyszyła??
Hehe,racja Kowal.Ja zamowiłem i nie marudze jaki kolor czy zamek,czy na rzepy.Ciesze sie ze wogole jakies prezenty dostajemy.Dziekuje Wam Kochana Administracjo ze mimo tego pedu zyciowego znajdujecie checi i czas na zadowolenie wiecznie niezadowolonych corsomaniakow
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 46 Skąd: Piaseczno/Warszawa
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 6:12 pm
raffo napisał/a:
czekamy na info od Meli
MELA nie obijaj się co z tą firmą ??
nie obijam sie !!!!! tylko wbrew pozorom to wszystko nie jest takie proste i łatwe !!! ja poza ocfc mam jeszcze prace i swoje zycie i nie zycze sobie takich komentarzy. Jak na razie nikt poza WachaKhirali nie zaproponował żadnej pomocy a może by tak wypadało.
seboss napisał/a:
ja poproszę o czarny lub granatowy a
dodatkowo na plecach duzy napis www.CORSACLUB.pl c by sie troche klubem pochwalic
ja tez bym duzo chciała tylko jeszcze kwestia naszych mozliwości finansowych koszt polara w duzej mierze zalezy od wielkości haftu.
kowal napisał/a:
ludzie skończcie!!! jeszcze nie wiadomo jakie będą a każdy już "ja che taki a ja chce sr***
dziękuje
Kot napisał/a:
jeszcze troche i Administracja może zacząc byc wiecznie niezadowolona jak czytam niektóre z tych postów to mi sie odechciewa
WachaKhirali napisał/a:
a my polarów nie mozemy sobie sami kupić i zlecić to firmie rzepy wyszyła??
możemy kwestia tego ile bedzie kosztował polar, haft i załatwianie tego organizacyjne Wacha masz PW
W zeszłym roku polary były zamawiane:
www.janpol.info.pl
jak macie jakies inne propozycje godne przemyslenia to ja bardzo chetnie Czekam do końca tygodnia - żeby nie przeciągać .
Pakowanie i dystrybucja polarów daje takie samo bogactwo wrażeń jak leczenie kanłowe u dentysty bez znieczulenia, więc prosze zastanówcie sie zanim cos napiszecie i pamiętajcie
NIE PYTAJ CO OCFC MOZE ZROBIC DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOZESZ ZROBIC DLA OCFC
Zgadzam sie z Mela, ze zalatwienie od A-Z polarow nie jest easy, wiec niech powoli zalatwia wszystko. Pamietajcie ze Ona to robi dla nas i w SWOIM wolnym czasie. Wiec czekajcie na polary i jak bedzie ankieta to bierzcie udzial. A jak zjawi sie przesylka u Was to bedzie polar.
Nareszcie się tu uspokoiło .
Następnym razem proponuję Adminom zrobić klubowiczom prezent niespodziankę (albo do wyboru tylko rozmiar) nie będzie niepotrzebnych nerwów i kłótni, bo niektórych tu poniosło .
dobra to ja cos dorzucę w kwestii polarów z racji że pracuje w odzieżówce.
Generalnie firma przedstawiona powyżej to nie robi polarów z gramatury 420 tylko 360-380 i kiepski gatunek. Cena jaką proponują 26,50 jest szczerze mówiąc jest bardzo wysoka. Z doświadczena wiem że można to zrobić za max 15zł.
Jeśłi chcemy tanio to można poprostu wybrać sie do tzw. Centrum Chinskiego i tam ceny będą na poziomie 13-16 zl za sztukę.Sami musimy zrobić sobe tylko napis- jakieś 1,50 zł za sztukę
dziś rozmawiam z firma która może zrobić nam w granicach do 17 zł jeśli ma byc wiosenny polar(gramatura 380) lub w cenie 30zł jeśli gruby polar(spokojnie można chodzić w nim do temp. - 10) o gramaturze 500.
Wieczorem klub jutro napiszę Wam jak to dokładnie wygląda.
_________________ Black CB
c16se in progress 90% done 127 PS 149Nm
Moim zdaniem jak już coś robimy to raz a porządnie więc polary też niech będą porządne najwyżej dopłacimy do nich 30 zł to nie fortuna więc możemy dopłacić.
_________________ Corsa B 1.4i Corsa C 1.7DTi
Grupa Zachodniopomorska OCFC Szczecin
marc!n [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 9:24 am
Kama napisał/a:
Moim zdaniem jak już coś robimy to raz a porządnie więc polary też niech będą porządne najwyżej dopłacimy do nich 30 zł to nie fortuna więc możemy dopłacić.
zgadzam się w 100%
ja tylko przegladałem stronefirmy Janpol i znaprezentowałem Wam "wycinek" ich oferty.
reszta polarow na ich stronie faktycznie wyglada jak worek, a nie ubranie.
Jestem tego zdania, że wolę dopłacić, a mieć porzadny wyrób, któy wystarczy mi na kilka sezonów, a nie jakaśjednorazówka...
że wolę dopłacić, a mieć porzadny wyrób, któy wystarczy mi na kilka sezonów, a nie jakaśjednorazówka...
dokładnie + jeszcze zajmuje później zbędnie miejsce...
Ja się wstrzymuję z rozmiarami i kolorem do oficjalnego i ostatecznego info.
Pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość i poświęcenie odpowiednim osobom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum