Wiek: 91 Dołączył: 30 Mar 2004 Posty: 1355 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 10:56 pm
jako, ze chetni sie wykruszaja to jutrzejszy wyjazd jest raczej bez sensu.
mozemy ewentualnie pomyslec o czwartku jezeli znajdzie sie pare osob zdecydowanych jechac i przynajmniej ze dwie chcace wziac samochody - ja z musu moge wziac auto, ale wszystkich sam nie zabiore. narazie z tego co rozumiem to tylko Rafal chce pojechac fura.
jak nie to odkladamy wyjazd na pozniej bo najesc sie w koncu i tak trzeba bedzie
ps. jak zlapie mnie mocny glod to przed wyjazdem odezwe sie do chetnych i na spontanie cos wytworzymy
jak to Marzena mowi: "konkrety, potrzebne sa konkrety"
_________________ endo powerade blueberry corsa koni kit on board
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 7:48 am Zbiorowe żywienie pod Lublinem ha ha ha ha ha
Warszawiacy koledzy (Boshe, prawie jak przemówienie) he he he
Chętni na wyjazd pod Lublin na wielkie żarcie:
* Marzeńcia z Mańcinem
* Enduś
* Rafał
* Krzysio
* Bakuś
* Seboss (ale też jeszcze na 100% nie wie )
* no i Kruszyn, który nie wie, czy wygra negocjacje z kierownikiem
Kogoś jeszcze pominęłam
Jedziemy we czwartek To moja opcja Widzę co jest na ulicach teraz < szklanka >, ale ewentualnie ja mogę pojechać furą, zabrać ze sobą 3 osoby... Znaczy się Tobie Enduś zostaną do zabrania 2 albo sie jeszcze ktoś zdecyduje jechać...
Konkrety, potrzebne mi są konkrety
Ostatnio zmieniony przez marzusia Sro Lis 28, 2007 9:03 am, w całości zmieniany 1 raz
Sorry za OT
a co powiedziałem
bo mnie chyba jakaś sklezura czy skleroza dopadła...
teraz mam zamiar duuuuużo jeść
w trakcie czytania menu, zauważyłeś pozycję "Zestaw pieczywa" (albo "Pieczywo czosnkowe", nie pamiętam dokładnie). I stwierdziłeś, że sobie właśnie to zamówisz. I wodę do tego
A żeby na temat było, to ja się jednak wykruszam...
_________________ Opel Corsa B / 1999 / X10XE / 3D
Biały Krążownik
C.O.R.S.A.: Cybernetic Operational Repair and Sabotage Android
na dodatek pożyczyłem mamie corsę na kilka dni na wyjazd do babci i musiałbym Twingusem przyjechać (jakby to wyglądało)?? , nie nie, następnym razem.
Ale polecam w Bidzie żurek jest suuuuuuuuper !!
_________________ Długość gry wstępnej jest odwrotnie proporcjonalna do długości związku.
Dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi, ale kija zamoczyć można.
Ostatnio zmieniony przez bania Sro Lis 28, 2007 12:08 pm, w całości zmieniany 2 razy
hej , hej to ja od strony Lubelskej może kogoś namówe na wyjazd integracyjny ( ostatnie spotkanie zimowe Lublin - Warszawa było bardzo sympatyczne )
Ja wstępnie piszę się na jedzonko w Bidzie
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 6:16 pm
jak sie uda to jutro
marzusia [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 6:21 pm Zbiorowe żywienie pod Lublinem ha ha ha ha ha
Konkrety, Warszawka jutro wyjeżdża około 17:30
Z Ostrobramskiej. Jedzie Jasiek z Izą autem (Ja razem z nimi) no i Rafał. Niech reszta sie określi co z Nimi (Bakuś, Kruszyn, Ksysioo, Seboss) czy jadą czy nie
Enduś, Ty mam nadzieję nie prowadzisz auta
ja jade swoim tylko pod warunkiem, że będą ze dwie osoby które będą chciały się zabrać bo inaczej to nie wyrobie sie z kasa, a wypłaty jeszcze nie ma. wiec jesli nie bedzie chetnych to lipa
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 7:07 pm
raffo napisał/a:
ja jade swoim tylko pod warunkiem, że będą ze dwie osoby które będą chciały się zabrać bo inaczej to nie wyrobie sie z kasa, a wypłaty jeszcze nie ma. wiec jesli nie bedzie chetnych to lipa
o to sie nie martw, bedziesz mial komplet pewnie
paniejanku [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 7:24 pm
No wiec d.b., czyli mnie nie bedzie i przepraszam tych, ktorzy liczyli na podwozke wolnossacym dieslem po taniosci. Ale na przyszlosc: chetnie sie pisze na wyzerke !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum