jeszcze nie jest wszystko wiadome. Endo twierdzi, że będą ludzie.
z ocfc nikt więcej sie nie pisze, powymiekali a jam swojego taszczyć tam nie bede bo to sie mija z cele jechac samemu jednym samochodem
[ Dodano: Sro Lis 28, 2007 9:11 pm ]
dobra, ugadane co i jak.
konkret to konkret
jade z Jaśkiem i resztą, ew jeśli są chętni by jechać w liczbie 2-3 to mozemy jechac corsa, chyba ze nie zdaze rano wymienic kół, na slickach to strach teraz
dam znać ok 10-11.
ksysioo a Ty dokąd dązysz?? bo moze bym mógł Cię odwieźć później
hmm po dość długich namysłach postanowiłem /to co wcześniej było do przewidzenia/ że jednak nie pojade tam z wami sie najeść pod Lublin.. nie oznacza to że nie jestem głodny, owszem jestem, a mój żołądek zawsze przyjąłby coś większego, no ale cóż musze odmówić
a to wszystko ze względów czasowych i pieniężnych..
Ostatnio zmieniony przez ksysioo Czw Lis 29, 2007 9:50 am, w całości zmieniany 1 raz
Bakuś [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 12:05 pm
Ja ze względów pracowo- pienięźnych niestety też odpadam....:/
martinez [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 12:47 pm
Coś widać, że takie spontony nie bardzo wychodzą.... Bardzo żałuję, że ja to w ogóle prowadzić nie mogę , bo tak bym swoim putinowozem pojechał i zabrał na pokład jeszcze parę osób. A tak to kicha, więc leżę w domku.
Swoją drogą może by zrobić kiedyś w przyszłości taki wypad jak już będzie cieplej no i jakoś bardziej weekendową porą.. Tak rzucam temat od niechcenia...
Dla tych, co się wybierają życzę: SMACZNEGO i NA ZDROWIE !!!!
Wiek: 37 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 157 Skąd: Kielce/Lublin
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 9:56 am
Ja swoje fotki wrzucę jak wrócę z pracy, tak koło 17
Byli Jasiek z Izą, Marzusia z Marcinem, Raffo a ze strony lubelskiej ja, Wronek i Wacha z Khirali.
_________________ Mój kot często sra pod drzwi. A ja go za to leję.
Ale ostatnio wydaje mi się że on myśli, że ja go za to leję, że on za mało sra ...
Ostatnio zmieniony przez Cinek- Pią Lis 30, 2007 9:59 am, w całości zmieniany 1 raz
marzusia [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 10:20 am
kruszyn1 napisał/a:
a to ktos wogole pojechał? bo Endo podobno też został w domu
Pojechał pojechał Piękniejsza reprezentacyjna ekipa Chciałam tylko powiedzieć reszcie Warszawy żałujcie... Konradzie, normalnie Cię zdegraduję :mad:
Bardzo miłe spotkanie, trochę długo się jechało w tamtą stronę do Bidy, ale jakoś tam się dojechało To już tradycja będzie, że Lublin czeka na Warszawkę
Następne spotkanie bliżej Warszawki niech Lublin się nie boi wielkich mroźnych metropolii, tylko przyjeżdża Aaaaa, następne spotkanie w grudniu naprawdę zapraszamy
Dzięks za spotkanko, pozdrawiam
było bardzo bardzo sympatycznie i duzo jedzenia ja teraz jeszcze czuje, ale po malu nabieram checi na nastepne jedzenie hehe
niestety w bidzie przegralem bitwe i wojne wczoraj ale walczyłem dzielnie po zajechanuiu do domku nie wiedziałem jak się położyć by było bezpiecznie hehe
fotki zapodam jak wroce kilka ich jest
a mnie jeszcze w mojej malej mieścinie smerfy chcieli sprowokować? ale zrezygnowali bo nie mieli sie do czego przyczepic
halo halo to ze sie spoźnilismy nie bylo naszą winą gdyby nie wypadek to bysmy byli duuuzo wczesniej, wiec nie marudzic i przyjeżdżać do warszawy
Wiek: 37 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 157 Skąd: Kielce/Lublin
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 12:33 pm
WachaKhirali napisał/a:
jaaaaa, Cinek, jaka broda!
no co w końcu Mikołaj za pasem... będę sobie dorabiał... na waciki
_________________ Mój kot często sra pod drzwi. A ja go za to leję.
Ale ostatnio wydaje mi się że on myśli, że ja go za to leję, że on za mało sra ...
WachaKhirali [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 12:35 pm
endo napisał/a:
Wacha, nastepnym razem zamawiam przejazdzke bydlowozem
jest już tyle chętnych ze wezme większego...
Jasiek [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 8:59 pm
w końcu dobrałem się do kompa
Dzięki wszystki przybyłym za super spotkanie warto było jechać tyle km, co tam korki, wypadki i objazdy na drodze, ważne że dało się dojechać bo warto było
Jedzonko pyszne a i ilościowo mega dużo, każdy walczył dzielnie i próbował zjeść za pierwszym podejściem hahaha
Cinek, Wacha,.... super fotki
Czyli szukamy lokalu troszkę bliżej Wawki co by Lublin trochę dalej wyciągnąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum