Wiek: 91 Dołączył: 30 Mar 2004 Posty: 1355 Skąd: warszawa
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 1:45 pm Grupowe obzarstwo pod Lublinem :)
Slowo wstepu: jako, ze formacja warszawska cierpi na niedobor masy, brak milosci i innych rzeczy z brzuchem zwiazanych, dbajac o Wasze zdrowie opracowalem plan slodkiego obzarstwa w najlepszej knajpie goralskiej jaka znam.
Czas: 28.11.2007 (sroda), wyjazd ok. godz. 17-18 np. z parkingu pod conforama na ostrobramskiej, powrot ok. polnocy
Rekomendacja: moja wlasna; dla osob, ktore jeszcze nie byly na pewno nie bedzie to zawod, osoby ktore mialy juz przyjemnosc na pewno z checia powroca
Cel: sprawdzenie wytrzymalosci wlasnych zoladkow (w sumie innych rowniez), polaskotanie kubkow smakowych, poprawa nastroju w wyniku zaspokojenia (glownie chodzi o najedzenie )
Dojazd: zaleznie od ilosci chetnych, ale proponuje po 4-5 osob do auta (na miejscu maja miod pitny, sliwowice i takie tam )
Uczestnicy: wszyscy czujacy w sobie dusze obzartucha
Prosze o zglaszanie zawodnikow w tym watku. Dla osoby wspolnie uznanej za najwiekszego obzartucha przewidzimy symboliczna nagrode.
_________________ endo powerade blueberry corsa koni kit on board
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 2:49 pm
jeśliby dało rade załątwić wiesz-co to ja z chęcią, ale w takim wypadku byłbym do odebrania przez kogoś o 18.15 na okęciu... czyli odpadam z przyczyn czaso-przestrzennych... ;(
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
ale to w końcu środa czy czwartek? bo coś żeście tam namieszali
ja tez sie pisze na to, aczkolwiek nie wiem jeszcze o której w środe bede miał poprawe z jednego kolosa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum