Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 7:18 pm
Kilka godzin temu, Radzymińska w kierunku na Wyszków młoda blond przedstawicielka płci drugiej w białej CB ze starą wlepą na klapie obmrygana długimi przez niebieską Fokę, wyprzedzona i podglądnięta na wysokości fotoradaru w Markach. Nie titałem bo jeszcze bym w łeb zebrał z tylnych siedzeń
tak zgadza się, śmignąłeś mi przed samochodem jakąś niby Pandą niestety nie mogłem sie Ciebie spodziewać w takim samochodzie więc nie dziw się że od razu cie nie rozpoznałem
Marcin '2F' powered by OCFC Performance Crazy driver
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 8:59 pm
widziane nogi duzego spod corsy oraz kruszyn z zylka wedkarska ; d przed chwila
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 9:04 pm
taa a Marcin wypakował graty z corsy, troche pomarzł i zapakował spowrotem
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
już nie ocfc performance
Nie polecam uslug z: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 9:08 pm
kruszyn1 napisał/a:
taa a Marcin wypakował graty z corsy, troche pomarzł i zapakował spowrotem
ale za to klucz duzemu zepsulismy, bylo warto
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 11:37 am
Warszawa. Dzisiaj w okolicach ul.Tamki, @11:05 - czerwona CD, 3d, z nową naklejką przyklejoną po lewej stronie tylnego zderzaka (świetnie się prezentuje ).
Numerek, z tego zo zapamiętałem - W* 88340. Kto to?
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 7:57 pm
a wiec tak Madzia widziana jak jechala do domu i rozmawiala przez fona za kierownica Karo u mnie w pracy a o 19.10 pod DM widziana bordowa CC na numwerach wb 4416. z stara wlepka na tylny klapie
_________________ kur.., olej to każdy dupek potrafi wymienić a on nazywa się "mechanikiem"
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 8:15 pm
Zby napisał/a:
Warszawa. Dzisiaj w okolicach ul.Tamki, @11:05 - czerwona CD, 3d, z nową naklejką przyklejoną po lewej stronie tylnego zderzaka (świetnie się prezentuje ).
Numerek, z tego zo zapamiętałem - W* 88340. Kto to?
to ta sama CD co ja widzialem ale wlasciciel sie nie odezwal jeszcze
Wiek: 28 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 46 Skąd: Piaseczno/Warszawa
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 9:51 pm
dzisiaj widziana corsa B z nowymi ramkami w oryginalnym kolorze na blachach WN98..... w piasecznie jak mnie przepuszczała w korku koło kolejki wąskotorowej dziekować ::)
jakieś dwa tygodnie temu niebieska corsa B - WE..... jak jechała mostem gdańskim w stronę centrum koło godziny 7... ale grupa wiekowa pani kierującej była raczej powyżej średniej klubu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum