a ja dzis kolo 20:00 trafilem Alcapone przy FR, jechal usmiechniety swoja corsina a za nim gonilo go jakies srebrne audi a4 (cioles sie z nim?)
ja jechalem ekologicznym srodkiem transportu - na rowerku
środę i czwartek spędzam czas na Śląsku.
Szukajcie srebnej baardzo brudnej Corsy na poznańskich numerach.
Ostrzegam Bytom , Katowice i Zawiercie
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 11:19 am
Endo strabiony na Radzyminskiej wczoraj wieczorem!!!!
HEHEHE, pozdrawiam, sok
PS. Chcesz kupic kolpaki??;)
AmRoZ [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 12:58 pm
Ehhh wszyscy gdzies po za slaskiem fajnie umiejscowieni ze sie mozecie spotykac co jakis czas nawet spontanicznie ... w mojej okolicy cors smiga pelno ale w 80% to niestety sami emeryci ;P a szkoda ale moze kiedys jak juz sobie nakleje OCFC ktos sie zglosi lub rozpozna bo narazie zima auto usyfione nie naklejam naklejek
corsarz [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 11:41 pm
AmRoZ napisał/a:
Ehhh wszyscy gdzies po za slaskiem fajnie umiejscowieni ze sie mozecie spotykac co jakis czas nawet spontanicznie ... w mojej okolicy cors smiga pelno ale w 80% to niestety sami emeryci ;P a szkoda ale moze kiedys jak juz sobie nakleje OCFC ktos sie zglosi lub rozpozna bo narazie zima auto usyfione nie naklejam naklejek
Amroz nie pekaj, od wiosny bede czesto do Rybnika jezdzil to moze i o zory zachacze
Wiek: 91 Dołączył: 30 Mar 2004 Posty: 1355 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 10:01 pm
SOKSI napisał/a:
PS. Chcesz kupic kolpaki??;)
13" nieswiadomie oddalem , a nowych zakladac nie zamierzam, corsa jest grozniejsza :wink:.
A co do spotkania to fajnie bylo zobaczyc znajoma corse , tylko ta Pani jakas przerazona siedziala u Ciebie :wink:
_________________ endo powerade blueberry corsa koni kit on board
SOKSI [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 12:49 pm
Zgadzam sie, tez nie zakladalem bo autko wyglada lepiej...
No, fajnie fajnie bylo Cie spotkac:)
a blondyneczka byla lekko zdziwiona bo nie wiedziala o co come on...;)
do wstrieczi;)
Kto to jechał corsą turkusową ul. Warszawską w kierunku Swarzędza dzisiaj o 19:30? Kierowca miał wąsa i naklejkę OCFC na tylny szybie i rejestrację PSL jakby się rozglądał na skrzyzowaniu na boki to by mnie zobaczył pozdrawiam tajemniczego kierowcę (w klubowiczach nie znalazłem odpowiedniego auta)
miał... pewnie to była jego corsa ale już mu się udało sprzedać.... sprzedawał ze zwykłymi lampami
Sław [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 6:19 pm
Ins nie ma już Corsy, sprzedał bo 45KM go dobijało
Teraz ma Mazde chyba MX3.
SnOOkie [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 6:47 pm
22 czerwca ul. Halna Warszawa Falenica... Klubowicz oznakowany Opel Corsa C Niebieska... Nie wiecie kto to ??? Chodzi o lokalizacje bo u mnie nikogo nie ma
nom, a ja dzis jak wyjechalem z Torunia to grzeje grzeje i nic, nikogo znajomego, dopiero przed wawą patrze a tu sobie Seboss z towarzyszką podróży jadą, ot takie wożonko wiec przekazałem pewną nowinę tylko nam znaną hehe no i pośmigałem do centrum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum