Klari i pan z zlotej Corsy dziś na Zlocie w Tychach !
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 10:10 pm
Ale Corsiątka ! Ale sprzęt ! A te silniki ! Cud miód !
Malin [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 10:11 am
Pozdrowienia dla drajwiarza Czarnej Corsy B na blaszkach WX (lub WL nie pamiętam dokładnie) która w sobotę 7.07.07 przejeżdzała po moim osieldu w Mławie...
Oraz dla kierowcy Czerwonej Corsy B na blaszkach NO6X6X6 która w sobotę krążyła po parkingu w Olsztyńskiej "Alfie". Jechałem za tobą. Zająłeś ostatnie wolne miejsce !!!
Jeden Dzień
Dwa Miasta
Dwie napotkane Corsy OCFC.
RULEZZZ
Pozdro dla tych których jeszcze nie spotkałem...
Malin
Ostatnio zmieniony przez Malin Pon Lip 09, 2007 10:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 10:29 am
martinez ma chyba wf ;p ale to pewnie był on
mnie notorycznie widzi Inzynier, ale ja jego nie, dziwne, pewnie dlatego, że ja patrze na drogę, a on niekoniecznie ... ;-)
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
już nie ocfc performance
Nie polecam uslug z: Nowy Dwór Mazowiecki
martinez [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 3:13 pm
Tak, w sobotę to byłem ja. Ostatnio często bywam w Mławie, bo robię tam swoje wesele. Za dwa tygodnie w weekend też będę Generalnie nocuję na osiedlu OKM i tam można mnie spotkać, bo kręcę się po jakiś Kulanach, Wieczfniach itp.
kojak [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 4:49 pm
Dzisiaj rano mialem przyjemnosc ustapic pierwszenstwa bialej CB ktora przypominala mi CB naszego moderatora i sprzedawcy gadzetow - Tuptusia. Bylo to ok 5:25 rano przy wiadukcie w Swarzędzu przy ulicy Rabowickiej. Ja skręcałem w lewo na wiadukt. Czy dobrze widzialem Panie moderatorze ?
Ostatnio zmieniony przez kojak Pon Lip 09, 2007 4:50 pm, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj rano mialem przyjemnosc ustapic pierwszenstwa bialej CB ktora przypominala mi CB naszego moderatora i sprzedawcy gadzetow - Tuptusia. Bylo to ok 5:25 rano przy wiadukcie w Swarzędzu przy ulicy Rabowickiej. Ja skręcałem w lewo na wiadukt. Czy dobrze widzialem Panie moderatorze ?
administratora
tak się składa że w tym tygodniu jeżdzę do pracy na 6 rano więc dobrze mnie widziałeś
tylko czemu Ty nie jesteś oklejony ?
endo napisał/a:
chora godzina....
może i chore jest wstawać 0 4:40 na 6:00 do pracy ale za to o godzinie 14 jesteś juz po pracy
Ostatnio zmieniony przez Papatki.... Sro Lip 11, 2007 3:32 pm, w całości zmieniany 2 razy
kojak [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 5:02 pm
Tuptus napisał/a:
tylko czemu Ty nie jesteś oklejony?
Bo mam kilka elementow do malowania (miedzy innymi drzwi) i oklejenie planuje po zabiegach lakierniczych Jakby co to moim znakiem rozpoznawczym jest znak vauxhalla z przodu i chromowana (a raczej oklejona chromem) atrapa. Pozdro dla wstających nad ranem
Ostatnio zmieniony przez kojak Sro Lip 11, 2007 8:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
A ja dzis na parkingu w Silesii znalazlem za szybą paragon myslalem ze jakis mandat na pocztaku albo cos.....a tu tekscik "Tez tu Byłam Iza" Pozdrowionka dla Lunes
_________________ 150 powodów do bezczelności na drodze...Corsa c20xe Bumblebee Edition
michahal [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 12:21 am
a ja w czwartek spotakłem "przypadkowo" corse cougara pod jego blokiem bez paliwa
a ja wciąż nie kojarze osoby parkującej u mnie pod blokiem na bemowie na czerwonych maków niebieską CB oklejoną chyba ze wszystkich stron... nich sie ten ktoś w koncu ujawni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum