Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 9:33 am Spotted on the Road
pozdrawiam najsławniejszego dystrybutora napojów! dochodzę do wniosku,zę naklejki OCFC powinny być tych gabarytów i tej jaskrawości co naklejki Hoopa wtedy rozpoznawalność zapewniona
cober [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 27, 2005 10:00 pm
Siemano! Oczywiscie odwzajemniam pozdrowienia. Fajnie jest spotkac znajoma twarz na drodze . Do nastepnego razu. :wink:
Skywallker [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 24, 2005 11:24 am
tym razem już nawet nie tylko on the road, a raczej on the sidewalk:)
pozdrowienia dla Cichego i Jego żony
Al_Capone [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 24, 2005 12:06 pm
cober tez przeze mnie widziany i obtrabiony jakis tydzien temu.
Popieram akcje duzych nalapek
Takie jak ma policja na dachu
ksin2 [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 6:07 pm
A ja złożyłem zamówienie na ramki tydzień temu i jak narazie cisza. A miał być przesłany jakiś adres czy tam nr. konta na który mam wpłacić pieniążki. No cóż poczekam jeszcze....
A co do naklejek, to ja w Łodzi jeszcze nie spotkałem nikogo kto by mógł się pochwalić takimi naklejkami jakimi mam ja hehe OCFC RUUULEZ
Zniecierpliwiony ksin2 :x
mucha [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 5:05 pm
LECAC JEDNA Z GLOWNYCH ULIC GDANSK ZAUWAZYLEM NA POBOCZY PIEKNA GRANATOWA CORSE C Z 2004R NA KTOREJ BYLA NASZA NALEPECZKA OCFC (BART) ,WIEC JA OBEREK I NA POBOCZEA A TU WIDZE MALA STLUCZKA-DOBRZE ZE NIC POWAZNEGO-
PARE SLOW ZAMIENIONYCH SZKODA TYLKO ZE W TAKIEJ SYTUACJI.
PS. CORSIA "BARTA" JEST NA CHODZIE TYLKO KOSMETYKA UCIERPIALA ALE TEN GOLF II uuuuuuuuuuuuuuuuu TROSZKĘ ROZPRUTY.
widze ze juz wszyscy moga sie dowiedziec o mojej dzisiejszej przygodzie w Gdansku mialem pecha i rozkIereszowalem lewy przod o golfa - wkkkurzonnny jestem , zderzak i lampa pojda do wymiany(zaczepy szlak trafil)
pozdrawiam kolege Muche, fakt - szkoda , ze w takich okolicznosciach mielismy przyjemnosc poznac sie z drugiej strony to milo, ze zreagowales-tak trzymac
pozdrawiam
Bart [na urlopie]
_________________ Bart CC Z13DT
ASTRA 1,4 twinport bifuel
Alan 48+ multi / Sirio ML-145
metan [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 7:42 pm
mucha napisał/a:
LECAC JEDNA Z GLOWNYCH ULIC GDANSK ZAUWAZYLEM NA POBOCZY PIEKNA GRANATOWA CORSE C Z 2004R NA KTOREJ BYLA NASZA NALEPECZKA OCFC (BART) ,WIEC JA OBEREK I NA POBOCZEA A TU WIDZE MALA STLUCZKA-DOBRZE ZE NIC POWAZNEGO-
PARE SLOW ZAMIENIONYCH SZKODA TYLKO ZE W TAKIEJ SYTUACJI.
PS. CORSIA "BARTA" JEST NA CHODZIE TYLKO KOSMETYKA UCIERPIALA ALE TEN GOLF II uuuuuuuuuuuuuuuuu TROSZKĘ ROZPRUTY.
A ja jeszcze nikogo z OCFC nie widziałem w Gdańsku. Może kiedyś jakiś spot urządzimy?
Kto jest jeszcze z Gdańska i okolic?
Robert [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 30, 2005 8:35 pm
Ja jestem, ale narazie nie mam naklejek , ale możesdz spotkać biała b z ciemnymi szybami na rej NOl.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum