Witam wlasnie dzisiaj rozmawialem z klega Veronem i powiedzial mi ze 2 kluby astry organizuja zlot milosnikow opla w piatek 27 ok 21.00 na placu teatralnym chlopaki i dziewczeta moze bysmy tez sie zebrali ot taki spontan a przy okazji nabili frekwencjie ;]
co wy na to ?
hehe, a ja byłem przypadkiem na spocie zeszłorocznym. Tzn. ze znajomym z Włoch jechaliśmy do jednej z knajp na Wierzbowej i zdarzyło nam się zaparkować wśród Astr. Nie chciał mi uwierzyć, że posiadanie jednej marki samochodu może być powodem do spotkań
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 2:23 pm
ok kto od nas bedzie?
1. ja
2. inzynier
3. nolack?
4. jarku - jeżeli jako nowy będę mógł dumnie stanąć w szeregu z innymi kosiarkami, bo ekipa z opel24- gdzie częściej bywam, coś się nie może zebrać:)
jak coś to o której i gdzie? 21 na teatralnym?
_________________ zdradziłem małą niemkę, dla dużej czeszki, a tę zostawiłem dla amerykanina z niemiec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum