jutro postaram się w miarę wcześnie wrzucić dokładne info dotyczące nocki
wstępnie
21.00 chętni na kebab i colę przy bajce na marszałkowskiej
22.00-22.30 pl spotykamy sie na placu bankowym
22.30 ruszamy w 1 miejsce na wały ( na placu bankowym dowiecie się gdzie to)
23.00 pojedynki 1 runda
cdn
_________________ Black CB
c16se in progress 90% done 127 PS 149Nm
Marcin '2F' powered by OCFC Performance Crazy driver
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 9:54 pm
Cytat:
22.30 ruszamy w 1 miejsce na wały ( na placu bankowym dowiecie się gdzie to)
czyzby chodzło o słynna spalarnie koło utrata-skład?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez Marcin '2F' Sro Paź 22, 2008 9:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
Daj spokój katar to nie choroba dawaj dawaj
Ech, Ci mężczyźni
martinez [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 10:24 am
Dawaj Inżynier.... Masz akurat 24h na poprawienie swojej kondycji. Proponuję końską dawkę jakiegoś specyfiku a la aspirin C, gripex lub inne świństwa oraz parenaście innych fajnych tabletek i bedzie git.
O ile serwis pogodynka.pl nie kłamie to nie powinno padać, więc trzymajcie kciuki i Seboss nie zapeszaj. Od razu potwierdzam swoją obecność na kebabie. Trzeba się wzmocnik przed nocą pełną aktracji
Wiek: 28 Dołączyła: 25 Sie 2005 Posty: 46 Skąd: Piaseczno/Warszawa
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 11:57 am
ja się na nocna jazde nie pisze..... mogłabym usnać za kierownica chyba ze jako pasazerka ale z transportem do domu..... jak sie namysle to bede sie odzywac
Ja za to postaram się przybyć, co prawda do 22 w pracy także kebab odpada, ale na 22.30 dotrę na PB
Do zobaczyska w takim razie
Marcin '2F' powered by OCFC Performance Crazy driver
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 6:39 pm
na placu bankowym spotykamy sie po przeciwnej stronie kina muranow? tam koło metra gdzie sa kocie łby tak?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Bandzin [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 7:12 pm
nie pod ratuszem tam na tym duzym parkingu
a i jak ktos by mial latarke to by bylo superowo?
Ostatnio zmieniony przez Bandzin Czw Paź 23, 2008 7:13 pm, w całości zmieniany 1 raz
martinez [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 7:57 am
Mając na uwadze ostatnie doświadczenia nie staję koło Inżyniera w takim razie. O ile oczywiście przywlecze się....
A swoją drogą poszukam czy mam latarkę, bo sam nawet nie wiem...
Martinez spoko ja wezme latarke, ostatnio kupiłem nówke jeszcze działa
zabrać kogoś po drodze? Bo odwieźć to nie wiem czy dałbym rade
ps. moge z kimś stanąć na kresce ale raczej z kimś z dolnej półki
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 8:32 am
ksysioo, a więc moja corsa jest z niskiejj półki-zagazowane 1.4 i 5drzwiowa ciężka buda powoduje, że corsa nie jest królem szybkich prostych, ale chętni przegonie konie po betonie
_________________ zdradziłem małą niemkę, dla dużej czeszki, a tę zostawiłem dla amerykanina z niemiec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum