Jak tam ludzie? do której urzędowali?
Jak wracałem to kolo Janek spotkałem (nie w sensie bezpośrednim) wielodzietną rodzinke dzików, aa przechodziły sobie pospiesznie przez droge
zdjęcia od siebie wrzuce dopiero wieczorem, ale tych dobrej jakości i tak jest niewiele..
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 2:09 pm
do domu dotarłem przed 2 w nocy
było suuuper dzięki za miły wieczorek
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
już nie ocfc performance
Nie polecam uslug z: Nowy Dwór Mazowiecki
martinez [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 11:24 am
Ja również podziękował za nocną jazdę. Dawno już nie było takiej jazdy i właściwie szkoda, że już w tym roku z przyczyn obiektywnych raczej sobie nie powzolimy. Nie mniej jednak i tak było fajnie. Dobry wieczór należało zacząć od czegoś dla wzmocnienia, więc kebabik wypalił Resztę pokazują już zdjęcia, do których link załączam:
a ja przegrany hehe kruszyn mnie objechał BMW mnie objechało
ale następnym razem Kruszyn - nie dasz rady nie dam się
zdjęcia (+ film) moje zamieszcze na dniach bo mam teraz nawał wszystkiego innego
ale podziękować za miły wieczorek
dodam, że na stacji benz czekałem 40min wpierw zamknięcie dnia na stacji a później nie mogłem zapłacić bo zamknięcie dnia w banku ale spoko
Co by nie mówił było grubo. Z pewnością trzeba będzie event powtórzyć jakoś wiosenno-letnią porą jak już będzie znacznie cieplej.
Marcin '2F' powered by OCFC Performance Crazy driver
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 10:37 pm
ja teś tam byłem robiłem za balast w furze kruszyna jak sie bral z 1.2 45KM
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum