Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Przesunięty przez: Kama
Nie Cze 24, 2007 5:23 pm
nocna jazda samochodem WAWA
jendrek
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 5:38 pm   nocna jazda samochodem WAWA

co wy panowie na to zeby sie wybrac w nocy w piatek badz tez sobote i pojezdzic pobawic sie troszke po miescie??

Al_Capone
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 6:34 pm   

co masz na mysli pobawic sie?

Pojechac pod Mariott tam zaparkowac i sie bawic??
Blokowac trzy pasy na wislostradzie?? :twisted:
Bo scigac to my sie mozeby ze skodziankami:)

jendrek
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 6:35 pm   

Al_capone napisał/a:
co masz na mysli pobawic sie?

Pojechac pod Mariott tam zaparkowac i sie bawic??
Blokowac trzy pasy na wislostradzie?? :twisted:
Bo scigac to my sie mozeby ze skodziankami:)

wyjechac pozno na duze ladne trasy i rozwinac troche predkosci, sprawdzic przyczepnosc w zakrestach, takie tam fajne rzeczy, a piszac o skodziankach masz na mysli niebieskie skodzianki??

Al_Capone
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 6:39 pm   

akurat nie te :) Ale te mozna by tez :)
Ja raczej sie nie pisze na sprawdzanie przyczepnosci na moich balonach bo juz raz o malo nie pojechalem prosto w komis :)

Skywallker
[Usunięty]

Wysłany: Sro Maj 18, 2005 9:47 am   

ja sie nie piszę - sprawdzanie przyczepności i inne zabawy na pustej trasie to świetna sprawa, ale jazda w grupie moze się źle skończyć (mam na myśli choćby lekkie wgniecenie - to nie egipt i chyba nikt nie chce mieć choćby ryski...). a my, no, moze oprócz marcosa, mamy cywilne samochody, no a poza tym ja nie znam na tyle Waszych umiejętnosci oraz stanu wszystkich samochodów, żeby razem takie rzeczy robić... a zespołem WRC nie dysponuję, żeby się tym nie przejmować poza tym siekierki to jedno, ale jazda np 7 corsami po trasie siekierkowskiej - skądinąd świetny widok, godny pożadania - to drugie - niebieskie skody na pewno się pojawią...

jendrek
[Usunięty]

Wysłany: Sro Maj 18, 2005 3:11 pm   

ehh trociny z tylka sie wam zaczna niedlugo sypac :lol: :lol:

Al_Capone
[Usunięty]

Wysłany: Sro Maj 18, 2005 3:49 pm   

no chodzi miedzy innymi o to, ze zeby sie lansowac po miescie trza miec czym :)
Jakbym mial moje clio to bysmy sie mogli polansowac i pozapierdalac po zakretach. A moja baloniasta i w pelni cywilno-seryjna corsa... nie am sensu :)

!markos 
Sensei...
turbo? jakie turbo?

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 11:35 am   

Al_capone napisał/a:
Jakbym mial moje clio...

teraz masz corse, trzeba bylo nie zmieniac. wszedzie gdzie tylko mozesz wspominasz to clio z takim namaszczeniem, ze ja sie zastanawiam po jaka cholere zamieniles je na corse??? :roll:

zgadzam sie z przedmowcami, ze pojezdzic trzeba miec czym. tu sama seria.. napisz podobny temat u nas, moze ktos sie bedzie na to pisal, tam wiecej wariatow chetnych do pojezdzenia i nieco inne samochody. ja to sie czasem zastanawiam jendrek czy ty przypadkiem nie pomyliles klubow :lol:

Skywallker
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 11:39 am   

no ale to Clio.... :?

jendrek
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 11:42 am   

!markos napisał/a:
jendrek czy ty przypadkiem nie pomyliles klubow :lol:

heh w ctmie jestem juz jakis czas ze 3 lata chyba juz bedzie tylko jakos sie nie udzielam, na jednym zlocie bylem (pierwszym na miedzianej) w tym roku tez sie chyba pojawie :wink: jak mi cos nie wypadnie i bede w kielcach wtedy

jendrek
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 11:43 am   

Al_capone napisał/a:
no chodzi miedzy innymi o to, ze zeby sie lansowac po miescie trza miec czym :)
Jakbym mial moje clio to bysmy sie mogli polansowac i pozapierdalac po zakretach. A moja baloniasta i w pelni cywilno-seryjna corsa... nie am sensu :)

to wez sie do roboty!!!

!markos 
Sensei...
turbo? jakie turbo?

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 12:44 pm   

Skywallker napisał/a:

lepsze dlubane clio niz jakis seryjny dupowoz z mikrosilnikiem od kosiarki :twisted:

jendrek napisał/a:
heh w ctmie jestem juz jakis czas ze 3 lata chyba juz bedzie tylko jakos sie nie udzielam

JESTES w ctm? a gdzie twoja wplata na domene i wpisy na forum? nie widze :?

jendrek napisał/a:
jak mi cos nie wypadnie i bede w kielcach wtedy

do kielc jedzie sie specjalnie na zlot, a nie tylko przy okazji czegostam... a jesli chcesz jechac to wplac kase, bo tak na pale to nikt cie z ulicy nie wpusci :roll:

jendrek napisał/a:
to wez sie do roboty!!!

jak to sie mowi? z gowna bata nie ukrecisz? no offence! :lol:

Al_Capone
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 12:51 pm   

markos: dlaczego zmienilem?? http://www.moje.extreme.prv.pl tu masz odpowiedz.
Dlaczego wspominam z takim namaszczeniem?? A to dlatego, ze to byl moj wypieszczony samochodzik, ktory mial kilka zajebistych modyfikacji a i w serii byl ciekawszy od corsy, ktora mam. W dodatku byl czarny i mial LPG :D Corsa tez kiedys bedzie wypieszczona. To i zapomne o clio.

A na marginesie nie wiem dlaczego sie przyp... do kazdego kto ma seryjne auto. Czy to oznacza, ze jest gorszym klubowiczem?? Mniej lubi swoja corse? Jest mnie fajny, trendy, juicy i jazzy??

jendrek to nie kwestja braku checi, ale braku funduszy. Clio mialem jak mieszkalem ze starymi to i kasa byla. Teraz zrzeraja mnie oplaty, czynsze zarcie inne koszta.

Teraz mialem troche kasy to musialem wydac ponad 1k na.... a to niespodziewanka :twisted: dowiecie sie w swoim czasie :P

!markos 
Sensei...
turbo? jakie turbo?

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 1:16 pm   

Al_capone napisał/a:
A na marginesie nie wiem dlaczego sie przyp... do kazdego kto ma seryjne auto. Czy to oznacza, ze jest gorszym klubowiczem?? Mniej lubi swoja corse? Jest mnie fajny, trendy, juicy i jazzy??

gorsi klubowicze? juicy? jazzy? co? :roll:
ja sie przypierd**** do kogos piszac, ze bezsensem jest jezdzenie jakims dupowozem po siekierkach? :lol: no prosze cie.. zejdz ze mnie, bo chyba troszke nadinterpretujesz to, co pisze na tym forum :D
zdaje sie, ze wczesniej sam napisales, ze pojezdzic to trzeba miec czym - trzymaj sie tego i wyluzj sie, bo niepotrzebnie sie stresujesz :mrgreen:

ps.
z ubezpieczenia nie starczylo na cos.. fajniejszego? 8)
(wyjasniam - zartuje. zebys sie nie obrazil zaraz, ze posadzam cie o bycie gorszym, mniej juicy, jazzy, czy inne pierdolety..)

jendrek
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 1:25 pm   

wplata juz poszla :twisted: a propos kielc to tam bede przez cale wakacje, a piszac ze mi cos wypadnie mialem na mysli jakis wyjazd!!

Al_Capone
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 1:28 pm   

a juz ci tlumacze (choc pisalem to juz ze dwa razy na tym forum)

Z ubezpieczenia po splaceniu leasingu zostaloi mi w kieszonce 6k.
Za 6k to ja se moglem.... :) chcialem w miare nowe auto(max 3lata). Chcialem tez auto na firme (kratka) bo wszystko mam wtedy lacznie z autem 22% taniej. Jedynym wyjsciem bylo przejece czyjegos leasingu, zaplacenie odstepnego i jazda. Mialem tylko dwa wyjscia. Corsa i fullwypas Focus x100 1.6.... ech... do dzis placze... no ale raty za focusa by mnie zabily. Gdybym sie nie wyprowadzilll to moze.. ale poki co na corse tak mi powiedzialbym.... styka.

Jak splace corse w grudniu 2006 to ja sprzedam i sobiesporwadze cos ze szwajcarii. Co prawda juz wtedy nie beda tak dobre cenowo, ale na pewno w duzo lepszym stanie. Bedzie to na pewno jakis mocny kompakt, najleiej z "TD" w nazwie :twisted:

!markos 
Sensei...
turbo? jakie turbo?

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 1:46 pm   

jendrek napisał/a:
wplata juz poszla :twisted:

no to sie nazywa trzymac reke na pulsie :lol:

@ al
ale ja tak tylko na luzie sie spytalem, nie bylem wcale ciekaw co, za ile i po co :P

Skywallker
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 2:12 pm   

[quote="!markos"]
Skywallker napisał/a:

lepsze dlubane clio niz jakis seryjny dupowoz z mikrosilnikiem od kosiarki :twisted:

chyba mnie nie zrozumiałeś

Skywallker
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 2:17 pm   

!markos napisał/a:
Al_capone napisał/a:

gorsi klubowicze? juicy? jazzy? co? :roll:
ja sie przypierd**** do kogos piszac, ze bezsensem jest jezdzenie jakims dupowozem po siekierkach? :lol: no prosze cie.. zejdz ze mnie, bo chyba troszke nadinterpretujesz to, co pisze na tym forum :D

myslę, że sam sie prosisz o "nadinterpretację" twoich postów. niby Al napisał to samo, ale zupełnie innym językiem :?

a tak swoją drogą to niby dlaczego bez sensu miało by być jeżdzenie seryjnymi samochodami na siekierki??/ najważniejsze, żeby była konkurencyjość. po to ludzie wymyślili klasyfikację do wyścigów. Twojego bolida nie było , to emocje były, bo wszycy mieli seryjne i mogli konkurować.

!markos 
Sensei...
turbo? jakie turbo?

Wysłany: Pon Maj 23, 2005 2:35 pm   

a emotikony widac u ciebie na monitorze, czy masz filtr na moje posty i pokazuja ci sie tylko z fakami, zjebkami i czepialstwem? :wink:

pisalem o nocnym jezdzeniu (tak jak i jendrek..), ktore z waszymi wyscigami na fr nie ma kompletnie nic wspolnego.. i tu wlasnie, przy takim nocnym jezdzeniu seryjna fura nadaje sie.. na plaster na dupe, ale napewno nie do tego, zeby posmigac nia po miescie :roll:
pierwszy lepszy zakret i.. hamujesz. bo masz szytki zawieszone na sprezynkach ze spinaczy biurowych. tu tez sie nie czepiam, tylko zartuje.. i gdzie tu jezdzenie takim samochodem..? poturlac sie 70km/h z dobra muzyka to rozumiem.. ale wyscigi i nocna "jazda"..? jakies nieporozumienie :?

ps.1
al ma widocznie inny styl, bo napisal inaczej, ale jednak to samo :lol:

ps.2
moja corsa do wyscigow na prostej kompletnie sie nie nadaje, bo jest za slaba i ma za wielkie kola. nie po to ten samochod robie.. jakbym cala kase na zawias, hamulce, szelki, kubly i kierownice wsadzil w silnik, to dawno mialbym to swoje wymarzone 150 konne 1.6...

Odpowiedz do tematu