Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Zamknięty przez: endo
Sro Cze 25, 2008 9:51 am
Czemu Corsa Club olała Summer Cars Party??????
Snake Corsa 
Początkujący

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 4:02 pm   Czemu Corsa Club olała Summer Cars Party??????

Ludzie była już druga edycja Summer Cars Party i sądziłem że będzie nas trochę ale widać klubowicze wolą inne zabawy... Powiem jeszcze tyle że patrzmy na club Astra Klub Polska i uczmy się bo miło było patrzeć na ilość samochodów jaka przyjechała. Pozdrawiam i ludzie spotykajmy się na tym śląsku i pokarzmy że wcale nie jesteśmy gorsi.

marmi 
...kamikaze driver

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 5:27 pm   

Kto olał ten olał kilka osób z nas było a za reszte cóż nie chcą my kazac jeżdzić nie będziemy :P

lukasz85 
Klubowicz OCFC

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:27 pm   

sadze ze ogolnei mamy bardzo zgrana ekipe 26 cors na spocie na uroczysku dowodzi ze jak chcemy i mamy przede wszystkim czas to jestesmy sie w stanie zmotywować , coz impreza tak duzej ranki nie dala nam mozliwosci pokazania sie a szkoda miejmy nadzieje ze przy najblizszej imprezie pokazemy is juz większym skladzie :)

Gesio 
Klubowicz OCFC
Low & Slow

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:31 pm   

Snake Corsa ty sie tak nie wyrywaj zaraz z takim tematem bo to twój 1 post/temat

cwirus88 
Klubowicz OCFC

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:38 pm   

Gesio napisał/a:
Snake Corsa ty sie tak nie wyrywaj zaraz z takim tematem bo to twój 1 post/temat

dobra uwaga! :muzyk:

No ale chcąc nie chcą zgodzę się trochę z Snake Corsa. Było nas malućko, tym bardziej patrząc na spot na Uroczysku spodziewałem sie sporej frekwencji :dobani: ale jak to napisał marmi zmuszać sie nikogo nie będzie.

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i uważam że dalsza dyskusja nie wnosi nic pożytecznego. Wierze, że następna taka impreza będzie hucznie oblegana przez OCFC

jumin 
Klubowicz OCFC

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:39 pm   

wola inne zabawy????

jezeli dla Ciebie zabawa jest siedzenie od rana do wieczora na uczelni to zazdroszcze :)

marmi 
...kamikaze driver

Wysłany: Wto Cze 24, 2008 10:04 pm   

jumin napisał/a:
wola inne zabawy????

jezeli dla Ciebie zabawa jest siedzenie od rana do wieczora na uczelni to zazdroszcze :)

jumin spokojnie nie o ciebie tu chodziło... :D swoją droga uczelnia nie zając nie ucieknie ja taką zasade wyznawałem całe studia i udało się jakoś skończyć :D

PanieNormanie 
Zaawansowany
aka MateO89

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:28 am   

nie kazdemu pasowalo!!!!!!! snake corsa ty sie lepij zacznij pojaweiac na spota a nie na imprezie co jest roz do roku................

pozdrawiam Nawalany Mateusz :)

Była CB mit 15" Steinmetz==> Była Octavia Combi powered by RS==> co Teraz?????

Snake Corsa 
Początkujący

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 9:36 am   

Do wszystkich co się czują urażeni!!!

LUDZIE mi chodziło o to że to była jedna z największych imprez na Śląsku a CorsaClub to olała więc pisanie rzeczy typu ty lepiej bądź na spotach ma się jak świnka do dzwonka. A co do spotów to byłem na spocie tydzień przed Summer Cars Party który odbył się na parkingu SCC i od tego dnia stałem się Klubowiczem bo do tej pory zawsze jeździłem na spoty AKP na którym właśnie tam byłem i z pewnością ludzie którzy byli pamiętają że był właśnie też tam organizowany spot AKP no i moją osobę też powinni zapamiętać. Do zobaczenia więc w niedziele o 14:30 w SCC

cwirus88 
Klubowicz OCFC

Wysłany: Sro Cze 25, 2008 9:47 am   

dobra Panowie skończcie już się rozczulać nad tym SCP... było minęło życie toczy sie dalej...

Moderatorku zamknij już ten temat bo zaczyna wywoływać niezdrowe emocje... :zdziwko:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi