Wysłany: Wto Cze 24, 2008 4:02 pm Czemu Corsa Club olała Summer Cars Party??????
Ludzie była już druga edycja Summer Cars Party i sądziłem że będzie nas trochę ale widać klubowicze wolą inne zabawy... Powiem jeszcze tyle że patrzmy na club Astra Klub Polska i uczmy się bo miło było patrzeć na ilość samochodów jaka przyjechała. Pozdrawiam i ludzie spotykajmy się na tym śląsku i pokarzmy że wcale nie jesteśmy gorsi.
sadze ze ogolnei mamy bardzo zgrana ekipe 26 cors na spocie na uroczysku dowodzi ze jak chcemy i mamy przede wszystkim czas to jestesmy sie w stanie zmotywować , coz impreza tak duzej ranki nie dala nam mozliwosci pokazania sie a szkoda miejmy nadzieje ze przy najblizszej imprezie pokazemy is juz większym skladzie
Snake Corsa ty sie tak nie wyrywaj zaraz z takim tematem bo to twój 1 post/temat
dobra uwaga!
No ale chcąc nie chcą zgodzę się trochę z Snake Corsa. Było nas malućko, tym bardziej patrząc na spot na Uroczysku spodziewałem sie sporej frekwencji ale jak to napisał marmi zmuszać sie nikogo nie będzie.
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem i uważam że dalsza dyskusja nie wnosi nic pożytecznego. Wierze, że następna taka impreza będzie hucznie oblegana przez OCFC
jezeli dla Ciebie zabawa jest siedzenie od rana do wieczora na uczelni to zazdroszcze
jumin spokojnie nie o ciebie tu chodziło... swoją droga uczelnia nie zając nie ucieknie ja taką zasade wyznawałem całe studia i udało się jakoś skończyć
_________________ CC 1,3CDTI & GOLF V 1,9TDI PD
Kom: 602-714-551
LUDZIE mi chodziło o to że to była jedna z największych imprez na Śląsku a CorsaClub to olała więc pisanie rzeczy typu ty lepiej bądź na spotach ma się jak świnka do dzwonka. A co do spotów to byłem na spocie tydzień przed Summer Cars Party który odbył się na parkingu SCC i od tego dnia stałem się Klubowiczem bo do tej pory zawsze jeździłem na spoty AKP na którym właśnie tam byłem i z pewnością ludzie którzy byli pamiętają że był właśnie też tam organizowany spot AKP no i moją osobę też powinni zapamiętać. Do zobaczenia więc w niedziele o 14:30 w SCC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum