rafles widziałem twoją furę na żywo, szczerze powiedziawszy jest lepiej niż na fotkach, bardzo podobał mi się tył, ale przód już dyskusyjny i na miłość administratorską, zmień te felgi
generalnie co do impry to organizacja słaba, SCP było bardziej ogarnięte
A no powtierdzam słowa Cwira...Tytł wyglądał bardzo ok nawet te almpki clear pasowały z przodem juz bylo troche gorzej...a jeszce jedno...temu lakierowi przydala by sie tak jakby warstwa bezbarwnego zeby sie błyszczał bardziej...bedziesz cos z tym robil jeszce ??
_________________ 150 powodów do bezczelności na drodze...Corsa c20xe Bumblebee Edition
nio na summer było więcej boxów wogóle powinno być co jakieś kilkadziesiąt metrów box ze sceną a nie wszystko w jednej kupie a reszta to rząd autek po dwóch stronach...
Wcześniej organizowali Nemesisy a oni fajne impry robią
Fele mam już nawet ciekawe z oponkami tylko się chromują
Coguar, nio będzie jeszcze raz natryskiwane bezbarwnym gdyż koleś który mi sprzedawał kameleona nie powiedział mi że stosuje się inny bezbarwny gdyż zwykły nie wiąże czego przykładem była np moja maska gdzie nalepiłem lekko taśmę malarką i odszedł mi cały płat bezbarwnego...
pozdro.
Ostatnio zmieniony przez rafles Nie Wrz 28, 2008 8:34 pm, w całości zmieniany 1 raz
I pozdrowienia dla wieśniaka z civica kiery stał obok nas..
dobrze że pojechał bo z muzy czerep mnie już napiertendalał mógłby sobie pasek klinowy przy okazji wymienić bo piszczał jak amazonka na polowaniu
_________________ Była CB, jest HC
Adzi [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 8:52 pm
marmi napisał/a:
I pozdrowienia dla wieśniaka z civica kiery stał obok nas..
Ten z Civica to mial na noc z kolesiem ze starego BMW ( Baran Musi Wjechac ) Ten to mial zestaw muzyki i sprzetu- 2 glosniczki z przodu i jedziemy z RH+ - ,,Jezuu to znowu sie stalo.. '' Wies rulezz
Ostatnio zmieniony przez Adzi Nie Wrz 28, 2008 8:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum