Godz.10.15
Parada gwiazd - najciekawsze samochody imprezy – organizator wybierze 35 pojazdów – przejadą trasą wyścigu na 1/8 mili i zaparkują w VIP AREA
Godz. 11.00
Pudzianowski Show (Stoisko PSO – BOMA)
Godz. 11.30
Rozpoczęcie wyścigów na 1/8 mili
Godz. 12.00
Rozpoczęcie sztafety moto - pokoleń z odziałem znanych dziennikarzy i zaproszonych gości
Godz. 12.30
Początek konkursu na najlepiej tuningowane auto
Variant adventure 2008
Godz. 12.40
Spotkanie z Sebastianem Fryczem, czołowym polskim kierowcą rajdowym i prezentacja najnowszych opon zimowych
Godz. 13.00
Wybory miss moto. Prowadzący: Skiba
Godz. 13.40
Pokazy sportów walk
Godz. 14.30
BP promuje bezpieczeństwo na swoich stacjach - konkurs
Godz. 15.00
Konkursy motoryzacyjne
Pokaz Modyfikatora Plus jazda bez oleju
Godz. 15.30
Spotkanie z uczestnikami moto – sztafety.
Godz. 15.45
Pojedynek dnia Ferrari kontra Lamborghini
Godz. 16.00
Mistrzostwa mechaników samochodowych
Godz. 17.00
Ogłoszenie wyników wyścigów i konkursów i wręczenie pucharów i nagród
Godz. 17.30
Odcinek specjalny, spotkanie z najlepszymi polskimi kierowcami rajdowymi i wyścigowymi, (Leszkiem Kuzajem, Kajetanem Kajetanowiczem, Maciejem Wislawskim) prezentacja samochodów sportowych
Godz. 18.00
koncert Grzegorza Kupczyka z zespołem Ceti
Mnie options ponizej godziny 11 nie interesuja wiec moze delikatnie zmodyfikujemy nasz plan...co jak co ale ja chce sie wyspac...zreszta zjawie sie tam na bank w razie czego czekajcie na mnie
_________________ 150 powodów do bezczelności na drodze...Corsa c20xe Bumblebee Edition
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum