W skrócie:
jest to jedno wielka OGROMNA kopuła czynna 24h/dobę przez 365 w której znajduje się m.in:
-morze ze sztucznymi falami,
-laguna
-dżungla tropikalna,
-dom tajski,
-brama Bali,
-noclegi pod namiotem,
-przelot balonem,
-ogromne zjeżdżalne
-sauny, baseny, spa i inne dziadostwa
-kilkanaście barów i kawfejek przy plaży (oczywiście z piaskiem)
i dziesiątki innych atrakcji...
Taki MEGA-aquapark x100 a ceny... 80zł na cały dzień z wyżywieniem, noclegiem i full atrakcjami od osoby.
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 8:06 am
Ze względów czasowo-rodzinnych niestety się nie piszę, ale mogę gorąco polecić. Znajoma jakiś czas temu spędziła tam weekend i wróciła z bananem wokół głowy jaki u niej się nie zdarza nigdy (dość ponura osóbka).
Ja również mogę gorąco polecić to miejsce - jest naprawdę fajnie.
_________________ Corsa na 16-tkach by Fiat 593 Giallo Naxos Pearl
"Seria" - 82KM @ 4173rpm i 199,8Nm @ 2288rpm
paniejanku [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 11:14 am
Ja miałem tam jechać ze znajomymi w miniony weekend, ale ze względu na kiepskie zdrowie - zrezygnowałem. Ponoć fajnie, ale dzisiejsza młodzież ma kłopoty z formułowaniem swoich emocji i przemyśleń, dlatego nie otrzymałem żadnej dłuższej/ciekawszej relacji...
Sorki za odkopanie takiego dinozaura ale co mi tam
Byłem, widziałem i powiem, że jest MEGA zabawa na tej wyspie. Na samo wejście do obu stref czyli do głównej gdzie chodzić mogą wszyscy i zajmuje 80% powierzchni wyspy + wejście na sauny kosztuje chyba 30 ojro. W saunach ogólnie panuje zwyczaj, że wchodzi się zupełnie nago lub w samym ręczniku - zabronione są stroje kąpielowe. Szczerze to nie wiedziałem gdzie mam głowe obrócić jak byłem w saunach tyle było pięknych nagich kobiet .
Jeżeli chodzi o wodę to są dwa duże akweny: "morze północne" i drugie chyba "laguna" czy jakoś tak. Jest kompleks zjeżdżalni - można wybrać sobie od takiej malutkiej dla dzieci, na której i tak jest mnóstwo frajdy po taką hardcorową gdzie ponoć osiąga się predkość zjazdu rzędu 60km/h i powiem szczerze, że jest ostro - po kilku razach bałem się z niej już zjeżdżać
Jeżeli chodzi o nocleg to można sobie wynająć domek/namiot ale trzeba wcześniej robić rezerwację bo na miejscu ciężko coś dostać i jest drogo, więc lepiej spać za free na leżaku na plaży
Jest tam naliczana opłata dobowa (chyba co noc o 3 w nocy) w wysokości o ile dobrze pamiętam 15 ojro.
Polecam baaaardzo to miejsce i sam się nie mogę doczekać jak tam znowu pojadę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum