Wysłany: Sob Paź 10, 2009 11:09 am ZLOT MTK - AUTOSALON / AUTOSERWIS 2009
W Niedziele odbędzie się już tradycyjnie zlot dla całej reszty samochodów tuningowanych. Podczas którego odbędą się wybory Najniższego Auta, Najładniejszej Zabudowy Bagażnika, Najładniejszej Komory Silnika, Najładniejszego Koła Imprezy oraz Najładniejszej Zabudowy CA.
zlot: 10 zł od pojazdu + 5 zł od osoby towarzyszącej
Prawdopodobnie ostatnia z większych imprez w tym roku na śląsku. Mam nadzieję, że jutro nie będzie padać jak dzisiaj...
Jak coś to zbieramy się o 10:00 przy stacji paliw na Bytkowskiej przy MTK
Jedzie ktoś może jeszcze na tą imprezkę?
Ostatnio zmieniony przez rafles Sob Paź 10, 2009 11:10 am, w całości zmieniany 2 razy
Pogoda do kitu więc może z 20% klubów było, organizacja też do kitu ale to przez tą pogodę. Ogólnie średni zlocik. Rok temu było tam ok. 1000 autek teraz może ze 150. Można było zobaczyć kraksę jak jeden poldek chciał się popisać i zrobił dzwona z drugim poldkiem, wszyscy w brech
Ja zająłem 3 miejsce w dBdragu. Niestety na rozregulowanym sprzęcie - 137.3dB
Nagrodą była wizytówka - 1 x myjnia za darmo w Tychach
W innych konkursach były puchary ale tam jak zwykle wygrywali ci sami, ci co mieli po kilkanaście pucharów na koncie
Najfajniejsze z tego wszystkiego były mini-monstery rozpędzające się do 75km/h
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum