Wysłany: Wto Lut 13, 2007 5:39 pm
Martin: wcześniej ode mnie jutro nie wstajesz - pisałem na poprzedniej stronie tego tematu, niektórzy chyba późno kończą pracę, ja będę tak jak zaproponował Martinez - 22
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
Wiek: 25 Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 733 Skąd: Warszawa - Ursus
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 5:43 pm
w takim razie nie obiecuje, ale postaram się być. Kruszyn, jakim programem odtwarzales te filmiki, bo niby to AVI a mi nie dziala... Jakie masz kodeki?
Kotlin [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 5:48 pm
szkoda ze tak pozno sie dowiedzialem:( dzis nie dam rady ale jutro to chetnie.
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 8:29 pm
hmm, fajnie ... chyba też się wyłamię, jestem tak zmęczony, że nie będę w stanie jechać nawet - nie śpie aktualnie od 16godzin, więc mnie też nie będzie ...
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
już nie ocfc performance
Nie polecam uslug z: Nowy Dwór Mazowiecki
martinez [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 8:52 pm
Powiem tak. Za wiele nie stracimy, bo i tak nie ma gdzie się ślizgać. Jak donosi wiarygodne źródło (Martin) nie ma ogóle śniegu ani lodu. Trochę pseudo zima popsuła nam nasze niecne plany. Musimy poczekać aż trochę temperatura zejdzie w dół.
BTW: Parking pod Facotry jak się dowiedziałem od kolegi to dobrze znane miejsce wśród warszawskich drifterów, a przez to i naszą prawie wspaniałą policję, więc nie ma się co dziwić jak chłopaki wpadną na rundkę
katan [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 10:06 am
martinez napisał/a:
Powiem tak. Za wiele nie stracimy, bo i tak nie ma gdzie się ślizgać. Jak donosi wiarygodne źródło (Martin) nie ma ogóle śniegu ani lodu. Trochę pseudo zima popsuła nam nasze niecne plany. Musimy poczekać aż trochę temperatura zejdzie w dół.
BTW: Parking pod Facotry jak się dowiedziałem od kolegi to dobrze znane miejsce wśród warszawskich drifterów, a przez to i naszą prawie wspaniałą policję, więc nie ma się co dziwić jak chłopaki wpadną na rundkę
Ano.. wczoraj wieczorem podjechalem tam z nadzieja ze moze sie na Was natkne i natknalem sie... na miskow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum