No widzisz. Miśki lubią tam zajeżdżać niestety. Jak wczoraj byliśmy na Broniszach to tylko jedna radiolka przejechała niespostrzeżenie, ale się specjalnie nami nie zainteresowali. No i do domu mam stamtąd bliżej, więc trzeba będzie tam częściej przyjeżdzać no i miejsca jest znacznie więcej niż na Factory
richie_r [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:01 am
wiem że nie jestem z okolic, ale nie ma się komu wyżalić... bo ja też chciałem się poślizgać, ale u nas mało ogólnie śniegu było, parę dni tylko... nie to co zeszły rok, co prawie codziennie na ślizganki się jeździło
martinez [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 12:50 pm
To zapraszmy do Wwa. Przy giełdzie na Broniszach mieliśmy niezły fun , a to przecież jedno z 3 miejsc, jakie mamy w stolicy Przynajmniej z już znanych.
richie_r [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:24 pm
ja mam tu swoje miejsca, nawet 3, tylko śniegu brak a do Wawy kawałek ;-)
a właśnie apropos slizgania: miśki mogą się przyczepić? i co zrobią? uwzględniając to że 2 moje miejscówki są na zakazie ruchu (nowo budowane drogi - tam jest ładny asfalt i nikt nie jeździ )
Wiek: 25 Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 733 Skąd: Warszawa - Ursus
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 6:02 pm
richie_r napisał/a:
a właśnie apropos slizgania: miśki mogą się przyczepić? i co zrobią?
Byłem się ślizgać w zeszłym roku z kumplem - ja corsa on renówką. Obaj mieliśmy 1 instruktora do nauki jazdy, którym był były dzielnicowy. Kiedy przyjechały miśki chcieli się doczepić to staneliśmy i rozmowa:
Miśki: Dobrywieczór, co państwo robią?
My: Ćwiczymy kontrolowane poślizgi.
Miśki: Taak?
My: taak!! Znacie Państwo Ireneusza XXX, byłego dzielnicowego?
Miśki: No znamy.
My: No więc Nasz instruktor, pan ireneusz XXX powiedział nam na kursach "L", ze jak zdamy prawko i przyjdzie zima, to aby skozystać z okazji i ćwiczyć kontrolowane poślizgi, gdzieś gdzie jest bezpiecznie i nikogo nie ma, wtedy będziemy wiedzieć jak sie zachować jak niedaj boże coś się stanie.
Miśki: (szczęka w dół) Aaaahaaa! I pojechali sobie.
(zapomnialem dodać, ze powiedzieli, ze pogadają sobie z moim instruktorem )
Tak więc jeśli nie szalejesz zbytnio, nie jezdzisz gdzies, gdzie mozesz komuś coś zrobić to (Zalezy którzy) nie powinni się doczepić i zrozumieć.
Ostatnio zmieniony przez Martin Nie Lut 25, 2007 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz
martinez [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 7:52 pm
Powiem tak. Jak chcą i nie masz znajomości to Ci zaraz dobiorą się do ciała. Powód zaraz się znajdzie. A to coś niesprawnego Ci znajdą albo jeździsz w miejscu, gdzie nie można. Z pewnością dużo też zależy od tego jak rozwinie się gadka z miśkami.
richie_r [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 12:12 am
właśnie się zastanawiałem, bo 2 miejscówki to budowane drogi. na wjazdach jest zakaz ruchu i tabliczka pod "nie dotyczy pojazdów budowy" czy coś takiego. No ale zakaz to zakaz i tłumaczenie że trnowanie poślizgów może nie pomóc. Jedno miejsce to budowana autostrada (mógł ktoś widzieć ze stronki "ostrej jazdy" której ostatnio znaleźć nie mogłem i filmów jakie tam kręcili) przez co znają chyba to miejsce. Ogólnie to ja wolę jechac też gdzies gdzie jest nieco więcej miejsca bo i na więcej sobie pozwolić można i nikomu krzywda się nie stanie. Nie ważne. Jak jest tylko możliwośc to się jedzie, ale jak na razie to nam nie grozi
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 9:46 am
Wczoraj się chwilkę ślizgałem na parkingu SGGW naprzeciwko budynku Weterynarii - po drugiej stronie Nowoursynowskiej.
Nie ma dużo miejsca, pokryty "kratką" ale jak jest trochę śniegu to da radę
rzeczywiście już chyba koniec na ten rok z jazdą boczkami, noo chyba że:
1. mróz jeszcze wróci w marcu
2. ktoś lubi szaleć na piaszczystym podłożu
Niedawno w nocy bylismy z chlopakami w dwa samochody w wola parku gdy jeszcze bylo w miare sporo sniegu to tak sobie jeździliśmy boczkami i jeździlismy, nie tylko my, było tam też tico jakaś meganka i polówka chyba, aż tu nagle patrzymy a tu wjeżdża na parking "władzowóz" (policja) no to my sobie zaparkowalismy i patrzymy jak rozwinie sie sytuacja, mija minuta może dwie, a miśki sobie najpierw raz przejeżdżają takie wyslizgane kólko potem dwa i trzy, no i najlepsze chyba za czwartym razem już zaczęli lecieć boczkami, to ja tu pyk biore telefon i nagrywam film, jakby co byłby dowód gdyby nas zatrzymali i chcieli sie targować po kilku takich rundkach odjechali w siną dal..
Wiek: 25 Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 733 Skąd: Warszawa - Ursus
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 8:37 pm
Pragnę z radością oznajmić, iż pomimo braku Sniegu na factory da się poszaleć! Wlasnie wrocilem, i pobawiłem sie jak dziecko... Troche piachu, troche błotka i jest Jakby ktos chciał to zapraszam!!
martinez [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 9:38 pm
Z chęciąbym się wybrał, ale mam już takiego lenia, że szok, choć tak bardzo lubię się ślizgać
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 11:59 pm
wpadłbym teraz, ale musze wymienić świece więc narazie wole nie szaleć - odpala za ~10 razem ...
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
już nie ocfc performance
Nie polecam uslug z: Nowy Dwór Mazowiecki
richie_r [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 1:04 am
ja się dzisiaj też chwilkę pobawiłem, bo odrobinę śniegu spadło i było trochę śliskawo, ale paliwo mi się kończyło i musiałem do boxu zjechać a jutro maluszek mamuśki i bańka na benzynkę pod pachą ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum