Jakby warunki były lipne to zawsze można skoczyć do Factory Ursus Jak tylko skończę uroczysty obiad to się pojawię. Mam nadzieję, ze nie będzie to wcześniej niż 21:00?
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 8:32 pm
nie no, ogólnie to bemowo lotnisko - bo to ejst najlepszy plac, factory dałem jeśli na lotnisku będzie lipa, ale patrząc po dzisiejszej pogodzie nie może nie być lodowiska na lotnisku ;P
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
pogode raczej bedziecie mieli zapewnioną, skoro teraz niby jest na minusie ze 10 stopni to jutro tez bedzie mroz, conajwyzej śnieg bedzie lepiej wyjeżdzony przez co i bardziej śliski
Wiek: 25 Dołączył: 23 Maj 2006 Posty: 733 Skąd: Warszawa - Ursus
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 10:04 pm
ok. to niech będzie lotnisko a ja bylem dzis w CH Janki, tam to dopiero duza nieodsniezona powierzchnia jest... Miodzio po prostu // Taki mały , Co się dzieje z forum, ze nie dzialaja mi polskie znaki (tylko symbole sie wyswietlaja i wszystkie kategorie (grupy tematów) są ukryte?? :? :?
EDIT:
Juz wszystko ok, na zlej stronie lądowalem
Ostatnio zmieniony przez Martin Sob Lut 10, 2007 10:30 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 9:58 am
sprawdzilem lotnisko - super, troche śniego i mnóstwo lodu - wchodziłem w zakręty bokiem bez ręcznego do zobaczenia o 19.30
_________________ 2.0l 16V i jest zabawa... była...
już nie ocfc performance
Nie polecam uslug z: Nowy Dwór Mazowiecki
martinez [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 10:59 am
Jak mi się uda dotrzeć na tą godzinę to oczywiście będę. Może będę trochę później, ale to już wyjdzie w praniu W końcu mam dziś proszony obiadek ze świadkami Postaram się być na czas, bo ślizgania nie mogę opuścić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum