Pomógł: 18 razy Wiek: 30 Dołączył: 15 Paź 2004 Posty: 1474 Skąd: z Poznania
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:09 am Polary 2008
Mamy zamiar przygotować nową porcję polarów.
Klubowicze którzy zapłącili skłądkę 02/07 dostaną polar (1 szt) z okazji nowego roku, kolejne mogą zamówić jak klubowicze nie płącący składki.
Klubowicze płacący rejestrację dostaną polary w promocyjnych cenach
Pozostali tez będą mieli możliwość zakupu polarów.
Proszę o informacje mailem do mnie mailem kto jaki rozmiar chce
1. Mail piszemy na tomek@tuptinet.com.pl
2. W tytule maila podajemy polary - nick
3. W treści maila podajemy rozmiar, nick, imię i nazwisko oraz adres wysyłkowy a także ilość.
Proszę by zrobili to wszyscy klubowicze oraz wszyscy chętni na polary.
Każy może zamówić dowolną ilość polarów.
Ceny będą podane za kilka dni - Mela - proszę o informacje na ten temat.
Proszę do mnie nie dzwonić i nie pytać o kolory itp...
Ja podałem info jakie wiedziałem - resztę prowadzi mela - ja potem bedę brał udział w rozprowadzaniu najwyżej
Moja L była taka w ubiegłym roku, że mogłam się w niej utopić. No i najwazniejsze - od nowości była rozerwana na szwie.
Tylko nie wiem jaki rozmiar ... bo jeśli rozmiarówka ubiegłoroczna to wystarczy mi M, ale jeśli jakaś inna to L
A moze istnieje cos takiego jak tabela rozmiarow tej firmy, ktora szyje polary ( kazda prawie ma inna rozmiarowke ), zeby mozna sie bylo pomierzyc i nie kupic szlafroka?
Tak czy owak ja chce tez
Fajnie ja też bym się pisał na taki polarek,
ciekawi mnie czemu dostają go gratis tylko osoby które zapłaciły składkę 02/07. Ja jako "świeżak" chciałem zapłacić składkę 01/08 a ale to nic nie da, będę musiał bulić , hmm że niby moje 20zł gorsze niż te z 2007
Prosze sie nie gniewać tak tylko pytam... Pozdrowienia dla wszystkich!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum