Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 9:15 am
bad napisał/a:
...bo nie wierzę w pieniądze za darmo i zawsze kryje się pod tym jakiś podstęp
Ta strona płaci mi za osoby zarejestrowane z mojego refa. Ja płace wam część.
Strona dostaje kasę od reklamodawców - bo wypełnia się oferty (rejestracje u nich).
Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 448 Skąd: MałoŚląsk
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 9:58 am
ok
skoro ma to być na zasadzie obustronnego zaufania to podam Ci numer konta, wpłać te 11 dolców a potem ja się zarejestruję i wypełnię odpowiednie formularze
Pytanie - czy to muszą być prawdziwe dane i czy to weryfikują? Jeśli nie, to dam Ci zarobić te $ zarejestruję "lewe" konto i nic mi nie będziesz przelewał.
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 11:02 am
pionaj napisał/a:
ok
skoro ma to być na zasadzie obustronnego zaufania to podam Ci numer konta, wpłać te 11 dolców a potem ja się zarejestruję i wypełnię odpowiednie formularze
Chętnie bym na to poszedł, ale zdarza się ze jedna na kilkanaście ofert nie zweryfikują pozytywnie.
bad napisał/a:
Pytanie - czy to muszą być prawdziwe dane i czy to weryfikują? Jeśli nie, to dam Ci zarobić te $ zarejestruję "lewe" konto i nic mi nie będziesz przelewał.
Mogą być dane półprawdziwe
Ja zamiast swojego nazwiska podałem swoje drugie imię (każdy może się "przypadkowo" pomylić).
Ja nie chcę, aby ktoś się rejestrował bo np. mnie mu szkoda.
Kto się zarejestruje to dostanie kasę na podane przez siebie konto Paypal (konto jest darmowe - Paypal należy do ebay.com). 11 $ to ponad 30 zł można coś za to kupić na Allegro ( w wyszukiwarkę wystarczy wpisać PAYPAL i pojawiają się oferty co można kupić - jeśli sprzedający akceptuje taką płatność) lub kosztem 5 zł wypłacić (5 zł gdy wypłacasz poniżej 500 zł z Paypala kwota wyższa to wypłata darmowa) sobie na rachunek bankowy (dane z PayPala muszą się zgadzać z danymi z rachunku bankowego).
Szkoda się Panowie nie schylić (bez skojarzeń proszę ) po 11 $ w zasadzie za łącznie 30 minut roboty (wszystko opisane jest w poradniku w pierwszym moim poście).
Sam się zarejestrowałem u kogoś i dostałem wczoraj 10 $ na Paypal (łącznie od rejestracji minęło 3 tyg. - nie trzeba się logować codziennie tylko czekać).
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 11:23 am
bad napisał/a:
Nie mam konta walutowego, więc i tak nie robię tego dla kasy. Jeśli mam to zrobić z danymi fikcyjnymi to tylko od tak sobie dla przelewu do Zamościa
Najwyżej jak wypłacę z PP to mi podasz nr swojego konta bankowego. Nie mógłbym dostać za Ciebie kasę i Ci nie zapłacić części z niej
Płace jak zaakceptują ofertę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum