Witam serdecznie
Już chwile na forum jestem, ale się jeszcze nie przywitałem. Więc witam wszystkich, mam na imię Michał. Od lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Opla Corsy B po dziadku. I tak od lutego, co jakiś czas "dłubnę" przy nim, wymieniając oświetlenie, podświetlenie, malując wskazówki. Ograniczony budżet na chwile obecną nie pozwala mi na większe modyfikacje, nawet na radio nie ma szans zbytnio
Ostatnio zmieniony przez Sabonis Sro Sie 25, 2010 1:35 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie Sie 29, 2010 4:47 pm
Witam serdecznie wszystkich miłośników opla corsy.Mam na imię Jacek i pochodzę z Knurowa,jestem posiadaczem corsy b 1.4i rok produkcji 95 więc autko trochę leciwe ale jeszcze w dobrej kondycji.Mam ją od dwóch miesięcy i jak na razie jeszcze mnie nie zawiodła.pozdrawiam:)
Witam wszystkich na forum. Wlasnie od paru dni mamy nowe autko w rodzinie - Corse C 1.0 12 V ktorym na codzien podrozowac do pracy bedzie moja malzonka . Mam nadzieje ze z pomoca forumowiczow bede mogl jej skutecznie pomagac w rozwiazywaniu wszelakich problemow z samochodem. Pozdrawiam!
Witam wszystkich forumowiczów. Od paru tygodni zaglądałem już na to forum poszukując informacji na temat elektrycznych szyb i wymiany podświetlenia konsoli i zapalniczki. Wasze porady i tutoriale zaoszczędziły mi wiele trudu . Dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.
Moja Corsa to Corsa B z 1999 r. w edycji specjalnej z okazji 100 lecia Opla z trzycylindrowym silnikiem 1.0 12V.
Pozdrawiam!
Witam wszystkich Corsomaniaków !!
Mam na imię Paulina. Pochodzę z Kętrzyna (W-M). Jestem posiadaczką Opla Corsy 1.8 16v z 2003r.
Autko zakupiłam niedawno i muszę przyznać, że sprawuje się rewelacyjnie.
Mam nadzieję, że będzie możliwość poznania się na najbliższych spotach.
Witam wszystkich jestem szczesliwym posiadaczem corsy c jest to juz moj drugi opel, moim pierwszym byla vectra b. Mialem inne samochody i zdecydowanie najlepiej sie jezdzi oplem
Hejka niedawno kupiłam Corsę C to moja druga Corsa wcześniej jeździłam Corsą B świetne autko i do tego twarda sztuka. Nie zamienię mojej Corsy C na żadną inną markę. No chyba że na Corsę D..........:P[color=blue][/color]
Witam. Mam na imię Jacek. Jestem z Rybnika. Corse B kupiłem nie cale 2 miesiące temu i nic narazie w niej nie zmienilem jeśli chodzi o wygląd zewn czy wewn itd. Więc zdjęcia narazie nie dam. Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum