i do tego dowalilem stiker, na ktorego naklejenie czekalem rok
doszedl tez nowy budzik, ale jeszcze nie wiem gdzie go wlozyc
Marcin '2F' powered by OCFC Performance Crazy driver
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 9:56 pm
zyje hania?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
nie zyje. chwilowo nie ma silnika. z powodu naglego rozsypania sie pompy oleju skonczyl sie walek wydechowy i kawalek glowicy. walek zostanie wymieniony na nieco slabszy z innego silnika, glowica poszla do naprawy do lublina. jeszcze nie mam odpowiedzi czy to zrobia.
przy okazji wymieniam tez kolo pasowe na ati superdamper, a pompa zostaje uzupelniona w mocniejszy wklad circuit worx.
sie sralo psulo, gubilo srubki i inne duperele, na dzien dzisiejszy znowu sie zdeka spsulo. costam w miedzyczasie sobie pojezdzilem, ale jeszcze sie nie przetrzepalem wystarczajaco mocno. przynajmniej zdazylismy z lukaszem pyknac kilka zdjec aparatem zorka piec. bedzie ich wiecej, tez z zorki. stay tuned.
_________________ turbo vtak
Ostatnio zmieniony przez !markos Wto Sie 10, 2010 9:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
w koncu dotarlem na hamownie i zrobilismy lajtowe 0.7 bara do konca sezonu.
wyszlo tyle ile widac na kreskach:
nie wiem na ile jest tutaj zainteresowanie slowem komentarza, ale dopisze:
silnik bez zadnego problemu zrobil ta moc, zero zadyszki, po kilku hamowaniach traci ledwo 2 konie, wszedzie jest zapas. ogolne zalozenie projektu bylo takie, zeby zrobic mozliwie duzo mocy z mozliwie malego doladowania i dzisiaj moge juz powiedziec, ze w koncu sie udalo. jezeli do konca sezonu i na poczatku przyszlego przyzwyczaje sie juz do tej mocy, to mysle, ze mozna zaatakowac 4 z przodu. inna sprawa, ze to raczej nie ma wiekszego sensu teraz i tak jest taka z*ebana pogoda, ze w ogole nie ma po co wyprowadzac go z garazu, ale mam nadzieje, ze jeszcze sobie w tym roku pojezdze.
ładnie to już gdzieś tam pisałem na CS.
Nie wiem jak wyglądasz z trakcją, ale uważam że sprint z 350PS a 4XXPS nie będzie się wiele różnił, bynajmniej do prędkości 150-180KM/H...to i tak szukanie asfaltu pod kołami.
Pod koniec pazdziernika zeszlego roku mialem maly dzwonek, po czym Honda przez pol roku gnila pod chmura i nikt sie nia nie interesowal. Niestety udalo sie wszystko naprawic, wiec dalej jezdze i kiluje
Ladna jest?
_________________ turbo vtak
Ostatnio zmieniony przez !markos Nie Sie 21, 2011 12:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum